HD Venues genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2022



De Horecava Innovation Award 2022 is de jaarprijs voor de beste innovaties in de Nederlandse foodservice branche. De prestigieuze prijs wordt op 10 januari 2022 voor de 21e keer uitgereikt. Uit ruim 120 inzendingen is HD Venues genomineerd in de categorie ‘Digital, Apps & Social Media’.

De Horecava Innovation Award 2022 is de jaarprijs voor de beste innovaties in de Nederlandse foodservice branche. De prestigieuze prijs wordt op 10 januari 2022 voor de 21e keer uitgereikt. Uit ruim 120 inzendingen is HD Venues genomineerd in de categorie ‘Digital, Apps & Social Media’.

HD Venues is een oplossing voor meeting locaties om, op een attractieve manier, een virtuele bijeenkomst of evenement te organiseren, volledig in de uitstraling van de locatie. De software is zowel te gebruiken als verlengstuk van een in-person meeting of als 100% online variant. De unieke grafische mogelijkheden onderscheiden zich van bijvoorbeeld de statische Zoom presentaties. Bovendien is de software suite veel uitgebreider dan Zoom of Teams. Naast live streamen en het geven van interactieve workshops kunnen deelnemers op een leuke manier met elkaar in contact komen. HD Venues is een initiatief van Meetingselect en ondergebracht in een coöperatieve vereniging waarmee de oplossing voor de industrie, van de industrie is.

Over HD Venues
Het platform zorgt er onder andere voor dat je, zonder investering in dure studio apparatuur en technische kennis, o.a. presentaties en workshops kan live-streamen. Compleet met interactieve tools waarmee sprekers hun presentatie kunnen overbrengen en het publiek erbij kunnen betrekken. Visueel wordt de deelnemer zeer aangenaam verrast aangezien het platform een 3D ervaring biedt waarbij het karakter van de locatie gewaarborgd kan worden en ‘branding’ van de opdrachtgever ultiem tot uiting komt. HD Venues is veilig en zéér gebruiksvriendelijk, binnen 10 minuten is een professioneel evenement ingericht.

Over Meetingselect
Meetingselect is het wereldwijde meeting management platform om werkplekken, co-werkplekken en bijzondere vergader- en evenementenlocaties te boeken voor elke wenselijke groepsgrootte wereldwijd. Bekroond met de titel Beste Global Meetings Boeking Platform en leverancier van een onafhankelijke database met meer dan 245.000 conferentiehotels en meer dan 500.000 vergadercentra in meer dan 100 landen. Meetingselect is uitgegroeid tot een toonaangevende partner in de internationale Meetings Market (MICE) en Tech-industrie. Met de innovatieve API voor vergadertechnologie biedt Meetingselect technologie voor het direct boeken aan hotelketens, vergaderlocaties en MICE-platforms. Het bedrijf werkt samen met enkele van de grootste merken, locaties en reisagenten.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Horecava Innovation Award 2022 HD Venues Meetingselect Livestreaming Live stream platform
Algemene voorwaarden | privacy statement