Drie Maastrichtse finalisten maken kans op titel NXT GM 2022Een zeer succesvolle uitslag voor Hotel Management School Maastricht: maar liefst drie kandidaten van de hotelschool gaan door in de strijd om de positie van General Manager bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Onafhankelijk juryoordeel besliste dat Karlijn van de Wetering (´21), Fleur Hüsken (´21) en Floris Stüssgen (´22) als beste uit de bus kwamen tijdens de Challenge Days. Op 12 januari strijden zij tijdens het HotelloTOP Year Event om die felbegeerde droombaan van hotelbaas.

Het waren spannende dagen voor zowel de deelnemers als Postillion Hotels -de organisatie die daadwerkelijk die baan van General Manager ‘weggeeft’. Middels verschillende fysieke en mentale opdrachten en een pitch, moesten acht kandidaten aantonen of zij het in zich hebben om een jaar lang viersterrenlocatie Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer te runnen. Ze werden getoetst op finance, inzicht, creativiteit, persoonlijkheid en ondernemerschap.

Onafhankelijk juryoordeel
Amber Mous (BUAS ´22), Fleur Hüsken (HMSM ´21), Floris Stüssgen (HMSM ´22), Karlijn van de Wetering (HMSM ´21), Noëlle van Leipsig (NHL ´22), Pieter Hesselink (HMSM ´22), Rosa-Lynn Kleijn (Tio ´22) en Wouter Ranke (BUAS ´22) streden om de top drie. Voor een vakjury, onder leiding van voorzitter Toine Scheerens, presenteerden zij hun kennis en vaardigheden. Medewerkers van Postillion, waaronder Melissa van Rooij (Tio ´20) winnaar van 2020, waren weliswaar aanwezig om ze te ondersteunen en te adviseren, maar zij hadden geen invloed op de uiteindelijke uitslag. Na uitvoerig juryberaad koos de onafhankelijke vakjury Karlijn, Fleur en Floris als grootste kanshebbers op die droombaan van GM.

Vervolg van de Challenge
Karlijn, Fleur en Floris maken alledrie een vlog, waarin zij hun ervaringen delen en laten zien wie zij zijn. Het publiek mag vervolgens stemmen op de finalisten via de website van HotelloTOP. Hoeveel ‘supporters’ dit doen, hangt af van de marketingcampagne die de drie finalisten zelf moeten voeren. Ook geven zij een pitch aan de medewerkers van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer; hun beoordeling telt mee in de uiteindelijke beoordeling van de kandidaten. De final pitch geven zij tijdens het HotelloTOP Year Event Congres op 12 januari a.s.. Hieruit zal blijken wie de NXT GM 2022 wordt! Hij of zij krijgt op 1 september de sleutels, en de leiding, van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer.

Onafhankelijke vakjury
De onafhankelijke vakjury bestaat uit Toine Scheerens (juryvoorzitter), Kim van Velzen (Strateeg  en eigenaar KIMspiration), Marc van Gulick (Directeur Landgoed Louswolt), Lianne Zondervan (Director Sector Leisure, ABN Amro), Mascha van Houten (Senior Adviseur Werving & Selectie, Rechtbank Gelderland) en Richard Haeck (Senior Trainer, Q-Staff). 

Over The NXT GM Challenge:
The NXT GM Challenge is een samenwerking tussen Postillion Hotels & HotelloTOP, met als doel het gat tussen jonge talenten/afgestudeerde Hotello’s en de arbeidsmarkt op unieke wijze te verkleinen.


 

Tags: Hotel Management School Maastricht Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer NXT GM 2022 Challenge Days HotelloTOP Year Event Postillion Hotels The NXT GM Challenge 2022 HotelloTOP
Postillion Hotels | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel

nederland

Algemene voorwaarden | privacy statement