IBTM World kondigt online event aan ter aanvulling op live eventIBTM heeft de eerste details aangekondigd van haar online evenement, IBTM World Online, dat zal plaatsvinden van 14 t/m 15 december 2021 ter aanvulling op het live evenement in Barcelona.

Platform
Het IBTM World Online-platform wordt ontworpen door hetzelfde evenemententechnologie- en managementbureau dat het succesvolle IBTM World Virtual-evenement in 2020 leverde: Sector Global. Het interactieve platform geeft exposanten, Hosted Buyers en bezoekers die IBTM World Barcelona niet kunnen bijwonen de kans om te netwerken en zaken te doen met enkele van 's werelds toonaangevende leveranciers, kopers en bestemmingen.

Volledig kennisprogramma
Naast pre-event matchmaking, één-op-één videovergaderingen tussen kopers en leveranciers, verbeterde exposantenlijsten en een exposantenzone, biedt IBTM World Online een volledig aanbod van on-demand educatieve sessies en informatie. Dit omvat het volledige IBTM World Barcelona Knowledge Program van meer dan 65 sessies van toonaangevende experts uit de industrie.

Wie komen er?
Hosted Buyers die hun komst naar IBTM World Online hebben bevestigd, zijn onder meer die van verre bestemmingen zoals Canada, India, Brazilië, Nieuw-Zeeland, Saoedi-Arabië, Singapore en de Verenigde Staten. In totaal hebben 38 landen hun deelname tot nu toe bevestigd, en naar verwachting zullen er in de komende weken nog veel meer toetreden. Inkopers van bureaus, bedrijven en geassocieerde ondernemingen vertegenwoordigen organisaties zoals Sanofi, HelmsBriscoe, Cook Medical Europe, Mars, Jet Infosystems en Frosch Latam.

Paul Summers, CEO, Sector Global: “Het team van Sector Global is verheugd om dit jaar opnieuw met IBTM samen te werken om deelnemers die niet naar Barcelona kunnen reizen de mogelijkheid te bieden om op een kwalitatief goede manier te netwerken tijdens IBTM World Online. Het door ons op maat gemaakte en intuïtieve netwerkkader voor evenementen geeft exposanten en aanwezigen de tools die ze nodig hebben om snel hoogwaardige vergaderingen te vinden, te verbinden en vooraf te boeken. Ons team helpt deelnemers ook om de juiste connecties te vinden en ervoor te zorgen dat hun vergaderingen plaatsvinden. We waarderen de kans om aan evenementen zoals IBTM World te werken en kijken uit naar een nieuwe succesvolle editie.”

David Thompson, Event Director, IBTM World: “Wij geloven dat de beste manier om IBTM World te ervaren is om er persoonlijk bij te zijn, om de vele mogelijkheden die beschikbaar zijn op het live-evenement te maximaliseren, en om exposanten en collega's te ontmoeten en in contact te komen. We begrijpen echter dat sommige mensen niet in staat zijn om te reizen, vooral vanuit langere-afstandsbestemmingen, dus hebben we ons aanbod aangepast aan het nieuwe zakelijke landschap om beter aan de behoeften van al onze klanten te voldoen. Door online te combineren als onderdeel van de mix, krijgt onze community de mogelijkheid om nieuwe markten aan te gaan en extra flexibiliteit en extra lagen van betrokkenheid te bieden.”

IBTM World Online vindt plaats van 14 tot en met 15 december 2021 en omvat twee volledige dagen van één-op-één zakelijke bijeenkomsten en een uitgebreid programma met inhoud. Bovendien zullen Hosted Buyers profiteren van speciale inhoud die speciaal voor hen is gemaakt, met elementen uit het Association Program, The Elite Corporate Program en IBTM Accelerate die op aanvraag beschikbaar zijn.
 

Tags: IBTM World 2021 IBTM World Online Online event
Algemene voorwaarden | privacy statement