Vier de feestmaanden op WoudschotenHeb je al een moment gepland om te toosten op het komende jaar met je medewerkers? Voor elke feestelijke gelegenheid heeft Woudschoten dé perfecte ruimte! In een prachtige groene omgeving, zeer centraal in Nederland, met meer dan 300 (gratis) parkeerplaatsen heeft Woudschoten voor iedere gelegenheid een diversiteit aan mogelijkheden voor het perfecte diner, feest, borrel of receptie. Met feestelijk tintje of gewoon een stevige start voor 2022.

Bijvoorbeeld de Kapelzaal met echte glas-in-lood ramen voor een intiem diner, de sfeervolle outdoor tent voor winterse borrels of de gezellige Sociëteitsbar voor een feestelijke eindejaarbijeenkomst. Maar ook het dinerrestaurant of het Atriumrestaurant behoren tot de mogelijkheden.

Winters entertainment op Woudschoten
Speciaal voor jouw organisatie creëert Woudschoten een unieke beleving. Wat dacht je van een Koning Winter Diner, een table quiz, een diner “deluxe” met dansen aan tafel, of de bijeenkomst aankleden met Winter Music from the heart. Benieuwd wat Woudschoten voor jou kan organiseren, iets wat perfect past bij het doel van de bijeenkomst? Ze gaan graag het gesprek met je aan. De reserveringsafdeling is te bereiken op telefoonnummer 0343 492 492 of via info@woudschoten.nl.

Toch eerst nog even rondkijken op de website, klik dan hier.

 

Auteur: Ingrid Goor

Tags: Woudschoten feestdagen eindejaarsevent
Woudschoten Hotel en Conferentiecentrum | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Woudenbergseweg 54
3707 HX
Zeist
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement