Bedrijfsuitje organiseren? Vier tipsVeel bedrijven organiseren minimaal één keer per jaar een uitje voor hun personeel. Het organiseren van een bedrijfsuitje lijkt op het eerste gezicht niet lastig, maar toch is het vaak lastiger dan gedacht. Loop je tegen problemen aan? Dan kun je vast en zeker nog wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van jouw bedrijfsuitje. Daarom hebben wij in deze tekst vier tips op een rijtje gezet die hierbij vast en zeker van pas komen.

1. Bepaal hoeveel het mag kosten 
Het organiseren van een bedrijfsuitje brengt kosten met zich mee. Toch is niet ieder uitje even duur. Je kunt het tegenwoordig zo gek maken als jezelf wilt. Om het jezelf wat makkelijk te maken, raden wij je aan om vast te stellen hoeveel een bedrijfsuitje mag kosten. Als je het budget bepaald hebt, kun je namelijk filteren in het aanbod. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om een bedrijfsuitje te vinden. Personeelsuitjes die buiten jouw budget vallen, kun je namelijk links laten liggen. 

2. Vraag meerdere offertes op
Heb je een site gevonden waarop je bedrijfsuitjes kunt boeken? Dan is het je mogelijk al opgevallen dat er niet altijd prijzen vermeld worden. Dit komt doordat de kosten vaak afhankelijk zijn van een aantal factoren. De invulling van het uitje speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol in de prijs. Dit geldt ook voor het aantal personen dat meegaat. Zoek je een bedrijfsuitje voor 50 personen? Dan betaal je per persoon vaak minder dan wanneer je een bedrijfsuitje zoekt voor 20 personen.

Voordat je de knoop doorhakt, wil je ongetwijfeld weten waar je aan toe bent. Gaat jouw voorkeur uit naar een bedrijfsuitje Terschelling? Ga dan op zoek naar bedrijven die hier een uitje aanbieden. Vraag bij verschillende bedrijven een offerte op. Dankzij deze offertes weet je namelijk hoeveel een bedrijfsuitje je ongeveer gaat kosten. Heb je meerdere offertes ontvangen? Vergelijk deze dan met elkaar. Let hierbij niet alleen op de totaalprijs, maar kijk ook naar wat je voor jouw geld krijgt. Het kan namelijk maar zo zijn dat het bedrijf met de hoogste prijs het meest complete pakket biedt. Hierdoor ben je onderaan de streep mogelijk minder geld kwijt dan wanneer je voor de goedkoopste offerte kiest. 

3. Laat jouw personeel meebeslissen
Voor wat betreft de invulling van een bedrijfsuitje heb je vandaag de dag talloze mogelijkheden. Dit is niet alleen op het vasteland het geval, maar ook op de Waddeneilanden. Hier kun je onder meer blokarten, een GPS-tocht volgen of paintballen. Teambuilding Terschelling behoort eveneens tot de mogelijkheden. Vind je het lastig om een keuze te maken? Laat jouw personeel dan meebeslissen. Leg hen bijvoorbeeld een aantal uitjes voor en vraag ze om hieruit een top 3 samen te stellen. Op deze manier ontdek je wat de voorkeur van jouw personeel is. Als je meegaat met hun keuze, hoef je niet bang te zijn dat je een verkeerde keuze maakt voor wat betreft een bedrijfsuitje.
 

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement