Zoom kondigt Zoom Events Conference aanZoom kondigt de uitbreiding van Zoom Events aan met conferenties: Zoom Events Conference. Hierdoor is het voor iedereen met een Zoom Events-licentie mogelijk om conferenties met meerdere sessies te organiseren. Zo krijgen hosts onder meer ondersteuning voor meerdaagse evenementen en evenementen met meerdere gelijktijdige sessies, streaming van sessies in de event-lobby, verbeterde functies voor sponsoren en netwerkmogelijkheden. Tijdens Zoomtopia 2021 werd de eigen Zoom Events-oplossing al ingezet voor de meer dan 33.000 deelnemers van over de hele wereld.

Waar het gebruik van meerdere platforms voor evenementenorganisaties een uitdaging kan zijn, beschikken organisatoren nu over krachtigere features om indrukwekkende virtuele ervaringen neer te zetten, grote evenementen te beheren en deelnemers beter dan ooit te betrekken. Daarnaast geven de nieuwe functies organisatoren betere communicatie- en meetmogelijkheden.

Enkele functies die zijn toegevoegd aan Zoom Events:

-Ondersteuning voor meerdaagse evenementen: verspreid evenementen over meerdere dagen en ondersteun tot aan 13 gelijktijdige sessies.
-Bulk-uploads van agenda’s: upload eenvoudig grotere hoeveelheden aan sessie- en sprekersinformatie.
-Sessievideo’s: voeg een showreel of infovideo toe voor aanvang van een sessie of om sprekers te introduceren.
-Conferentielobby: een ruimte waar geregistreerde deelnemers voor en tijdens de conferentie kunnen netwerken en sessies (al dan niet live) kunnen bekijken.
-Planning voor deelnemers: deelnemers kunnen op één plek bijhouden welke sessies interessant zijn en zo hun eigen planning voor een evenement opbouwen.
-Sessielijst: deelnemers kunnen gemakkelijk zoeken naar verschillende sessies en de weergave filteren op basis van thema’s, beoogde publiek, producten of niveaus.
-Opnames: on-demand beschikbaarheid van sessies om achteraf vanuit de Event Lobby te bekijken.
-Analytics: rapporten over evenementen zijn achteraf beschikbaar voor beter inzicht in opkomst, betrokkenheid en omzet.
-Ondersteuning voor sponsoren: Ingebouwde functies voor sponsoren, zoals speciale ruimtes, verschillende sponsorniveau’s, video-uploads en chat.

In Nederland is Zoom Events beschikbaar voor het hosten van zowel gratis als betaalde evenementen. Voor meer informatie over het hosten van een conferentie lees het blog ‘New! Host Conferences Using Zoom Events’ op de website van Zoom.

 

Tags: Zoom Events Conference zoom Online events Online congres
Algemene voorwaarden | privacy statement