Luxor aan de Brink in Deventer heropent als Chicago ClubHet oude Luxor aan de Brink in Deventer gaat vanaf 29 oktober haar deuren weer openen, nu als Club Chicago. Op 29 oktober om 21.30 uur wordt Chicago officieel geopend door een te gekke videomapping show op de gevel van de club. Vervolgens zullen er live optredens zijn van Bo Saris, Jennie Lena en Jared Grant. Een zeer feestelijk soulconcept met gratis toegang voor iedereen vanaf 24 jaar.

“Chicago is ontstaan doordat ik een plek wilde creëren waar je de dagelijkse bezigheden even helemaal kan vergeten en écht een avondje weg kan zijn. Een plek waar je kunt eten, dansen én tegelijk kunt genieten van live entertainment. Een alomvattend en ‘alles tegelijk’ concept met bijzondere dranken.” verteld Ayhan Sahin, eigenaar. “Van origine was het pand een bioscoop. Tijdens de verbouwing vonden wij een oud filmblik terug. In dit filmblik bevond zich een film over Chicago, de naam was geboren…”

Club Chicago is een venue met allure, een restaurant van hoog niveau, een verrassend kustpodium, een sfeervolle bar, een waanzinnige club en een poppodium met de allerbeste programmering in één! Ook kan de locatie worden afgehuurd voor een bedrijfsfeest. Ervaar de luxe van onze balkons en geniet van het beste uitzicht op het podium. Trek je lekker terug in onze whiskey bar. Dans tot in de late uurtjes. Eten, loungen, dansen, genieten. Je vindt bij Club Chicago alles voor een échte avond uit, voor your night out! 

Culinair Mindblowing 
Your night out onvergetelijk maken. Dát is wat wij bij Club Chicago het allerliefste doen. Met Great Food waar je blij van wordt. Bij Club Chicago bieden we kleine gerechten op niveau om samen te delen. Spannend van smaak, een lust voor het oog en nooit vastomlijnd. Het is your night out, dus je bestelt op jouw moment! Gezellig tijdens een ontspannen borrel of een lekkere late night dish terwijl je meegevoerd wordt door het entertainment. Geniet van ieder moment. Marco, chefkok Chicago Club verteld: “Ik ben zelf het meest trots op de verscheidenheid van de kaart. We hebben echt luxe en verassende gerechten en hapjes weten samen te stellen. Het meest fascinerende vind ik de popcorn. Deze kan jij in de meeste uitlopende kleuren bestellen.”

De beste programmering
Dankzij onze inspirerende en uiteenlopende programmering weet jij precies wanneer je bij ons binnen moet stappen voor jouw ultieme avond uit. Op donderdagavond bieden wij de beste cabaret, theater en stand-up comedy acts. Op vrijdag geniet je van live muziek en dans je bij Club Chicago tot in de late uurtjes. Op zaterdag doe je dat met de allerbeste DJ’s.

Door de unieke programmering is Club Chicago de plek voor ieders avond uit. Om je favoriete live act te zien of door je volledig te laten verrassen door wat de avond te bieden heeft. Live acts, thema-avonden, dj’s en de meest uiteenlopende muziek genres. In de aankomende periode kun je optredens verwachten van onder andere Lady Do, Thirsty Piano's, comedians Reinier Meijer, Robbert Jan Proos en Bert Kleijweg. Daarnaast komen er tributs van Coldplay (12 nov.), Michael Jackson (3 dec.) en Abba (30 dec.) Op onze website chicagoclub.nl is de hele programmering te zien en reserveer jij direct jouw ticket.

Make it your night out! Omdat je iets te vieren hebt, zin hebt om te dansen, wilt genieten van spectaculair entertainment of gewoon heerlijk wil eten en genieten. Laat je meevoeren met de muziek, laat je verwonderen door de rijke smaken van onze gerechten en ervaar hoe heerlijk een échte avond uit kan zijn. Een avond uit gaat bij ons altijd samen met ‘a touch of magic’. So dress up en and enjoy! Welkom bij Club Chicago.

Vanaf 29 oktober geopend voor your night out: Chicago Club! Bekijk de events of het great food op chicagoclub.nl.
 

Tags: Deventer Live entertainment Chicago Club
Algemene voorwaarden | privacy statement