Leonardo Royal Hotel Promenade opent streamstudio



The Royal Studio is een initiatief van Leonardo Royal Hotel Promenade. Het hotel bevindt zich in de internationale zone tussen het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen. 

De studio biedt een prettige ruimte voor interactieve, effectieve talkshows, interviews en webinars. De streamstudio biedt plaats aan maximaal vier personen, beschikt over daglicht, een privétoilet en een heerlijk balkon voor tussentijdse frisse lucht. Daarnaast is het mogelijk om de verlichting in de streamstudio aan te passen naar kleur van de branding van uw bedrijf.

The Royal Studio heeft een arrangement ontwikkeld. Het arrangement bestaat uit de volgende elementen: halve dag studio huur, scherm met Plug Play’ video en soundbar, onbeperkt koffie thee en mineraalwater, Break ‘du Chef en gratis parkeren.

Neem voor meer informatie of om te reserveren contact op met het Booking Office Team van Royal Studio.  Dit arrangement is op basis van twee personen en naar wens uit te breiden tot een volledig dagarrangement en maximaal vier personen.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Leonardo Royal Hotel The Royal Studio Den Haag Scheveningen Online events
Algemene voorwaarden | privacy statement