Online TV studio NOBOXX gelanceerd tijdens Dag van het MKB



Het afgelopen jaar was zeer uitdagend voor veel bedrijven. Zo ook voor Cas Exhibition Partners en FOXX AV Audiovisual, die elkaar vonden in een nieuw innovatief concept: NOBOXX Stage • Studio. 

Een voor online events ingerichte TV studio in een speciaal design concept, met de beste audiovisuele apparatuur. NOBOXX werd gelanceerd tijdens de Dag van het MKB waar meer dan 500 kijkers kennis konden maken met deze voor Limburg unieke setting. De studio staat in Belfeld en is beschikbaar voor tal van online events, zoals: meetings, jaarvergaderingen, talk shows, webinars, interactieve livestreams, productpresentaties, etc. Alles coronaproof. 

Toen in de eerste lockdown alle fysieke evenementen, zoals beurzen en congressen, werden geannuleerd betekende dit voor Cas Exhibition Partners en FOXX AV Rental een lege agenda. De twee familiebedrijven kende elkaar al langer en bij de pakken neerzitten zit niet in het DNA van de bedrijven. In de afgelopen periode is dan ook hard gewerkt aan dit nieuwe concept. Online events zijn altijd al een alternatief geweest voor fysieke ontmoetingen. Een nieuwe markt die snel volwassen wordt. Maar bij veel online events is beeld(regie), belichting en geluid vaak onvoldoende. Ook de sfeerbeleving voldoet vaak niet aan de eisen. Analyse leerde dat dit de belangrijkste succesfactoren voor een online event zijn.

In NOBOXX Stage • Studio komen dan ook twee werelden bij elkaar. Optimale audiovisuele middelen incl. regie en verbindingen en een unieke sfeerbeleving, die aan te passen is aan elke corporate huisstijl. De studio is flexibel en kan in een kleine opstelling, voor 2 personen, en een grote opstelling, voor meer personen. Eyecatcher is de 40 m2 programmeerbare LED wall en de speciaal door CAS gemaakte presentatietafel. Daarnaast is er veel aandacht voor directe en indirecte belichting van de sprekers alsmede het juiste sfeerlicht. Een professionele regieset zorgt voor de juiste aansturing van geluid (sprekers, muziek, achtergrond) en de cameraopstelling geeft de mogelijkheid voor zowel statische als bemenste cameravoering. De grootte van de studio maakt dat er ook bijvoorbeeld grote producten, zoals auto’s, getoond kunnen worden. De techniek is zo ingericht dat er gebroadcast en gestreamd kan worden op elk willekeurig platform. 

Eventueel kan NOBOXX ook de complete organisatie (draaiboek, hosting, sprekers, scripting, haar & make up) van je event oppakken. Daartoe is een samenwerking overeengekomen met Klinkhamer Group, organisator van congressen, presentaties en events.

Met NOBOXX Stage • Studio krijgt Limburg een locatie op Hilversums niveau voor online events.  
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: online tv studio belfeld Limburg Cas Exhibition Partners NOBOXX stage studio FOXX AV Audiovisual
Algemene voorwaarden | privacy statement