Switzerland is calling – nieuwe openingenZwitserland doet er alles aan, dat wanneer het weer mag, jullie te ontvangen. Onderstaand een overzicht van nieuwe locaties, die in 2020 en 2021 hun deuren gaan openen. Switzerland Convention & Incentive Bureau heeft ze voor je op een rij gezet. Mocht je nog meer informatie wensen, stuur dan een e-mail naar scib.nl@switzerland.com of neem telefonisch contact op via 020-6209229. 

The Circle Convention Center, Zurich airport
The Circle Convention Center is een nieuwe bestemming op de luchthaven van Zurich. Op steenworp afstand van de terminals en treinstation gelegen. Je hoeft slechts een straat over te steken en je bent er. Het congrescentrum ligt tussen de Hyatt Regency Zurich Airport The Circle en Hyatt Place Zurich Airport The Circle ingeklemd. De grootste congreszaal is geschikt voor 1.500 personen in theateropstelling, 750 personen in banketstijl en 870 gasten in klaslokaalstijl. In totaal zijn er 18 evenementenruimten (inclusief de grote congreszaal). De zalen zijn verdeeld over 3 verdiepingen op een ruimte van meer dan 2.500 m2, en goede locatie voor het hosten van congressen, evenementen en vergaderingen, maar ook voor galadiners, beurzen en productlanceringen. De Hyatt Regency en Hyatt Place biedt totaal 555 gastenkamers en suites aan. Uitgeweken kan worden naar het Radisson Blu Hotel Zurich Airport met 330 kamers, dat ook op de luchthaven van Zurich ligt. In de omgeving diverse winkels, restaurants en park.

Opening begin 2021.
(The Circle Convention Center, Zurich airport)

Millenium Centre, Crissier (Lausanne)
Het Millenium is de meest perfecte plek om elk type evenement te organiseren voor maximaal 500 personen, waarbij wordt voldaan aan de hoogste verwachtingen van de klant. Hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, catering en audiovisuele service. De technologische parel van het millennium is het auditorium met 500 zitplaatsen, dat een aangrenzende ontvangsthal van 450 m2 heeft voor cocktails en diners. Het gebouw heeft 13 vergaderzalen, variërend van 50 tot 150 m2, en een discotheek voor privéfeesten en zakelijke bijeenkomsten (fitness, restaurants, stomerij, apotheek, kapper enz.). Het wordt de meeste innovatieve en prestigieuze congrescentrum van Zwitserland. In Crissier, boven Lausanne.

Opening september 2021.
Millenium Centre, Crissier (Lausanne)

Hotel Palace Engelberg Titlis
Het eerste en enige 5* hotel in het bergdorp Engelberg. Het authentieke kloosterdorp ligt op 1000 meter hoogte en biedt zowel in zomer als winter talloze mogelijkheden.
Het historische hotelgedeelte uit 1904 vormt in combinatie met het moderne nieuwe bijgebouw een harmonieus geheel. Met zijn unieke combinatie van tijdlozeelegantie en moderniteit, traditie en innovatie, laat het Palace Engelberg Titlis de geschiedenis van Swiss Grand Hotels herleven.

129 stijlvolle kamers en suites, diverse seminarie- en vergaderruimten met luxe voorzieningen, een uniek overloopzwembad op het dak met fitness en spa, bar en restaurant. De hal is met 205 vierkante meter het hart van het hotel en zelfs met de auto begaanbaar. De grootste congreszaal is geschikt voor 460 personen. De state-of-the-art technische apparatuur en vele extra voorzieningen staan garant voor een geslaagd evenement.

Hotel Palace Engelberg Titlis is gelegen in het centrum van Engelberg, vlakbij het Kurpark en op slechts een paar minuten lopen van het treinstation. Het is zowel in de zomer als in de winter goed bereikbaar per trein en auto. Uitstekende nationale en internationale verbindingen met korte afstanden naar de luchthavens Zürich en Basel, evenals een directe trein vanuit Luzern, maken de reis tot een belevenis.

Opening winter 2021.
Hotel Palace Engelberg Titlis
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Switzerland Convention & Incentive Bureau Zwitserland Zurich Lausanne Engelberg
Switzerland Convention & Incentive Bureau | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Postbus 17400
1001 JK
Amsterdam
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement