CTOUCH Canvas maakt samenwerken nog makkelijker



Met trots introduceert CTOUCH een gloednieuw touchscreen: de CTOUCH Canvas. Dit touchscreen is ontworpen voor bedrijven en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. De Canvas wordt geleverd met een CTOUCHABLE™-design (patent pending). Dit unieke design nodigt gebruikers uit om het scherm aan te raken en direct de samenwerking te starten. Met de Canvas zet CTOUCH de nieuwe standaard op het gebied van touchscreens voor alles-in-één collaboration oplossingen. De Canvas is voorzien van optical bonded InGlass™ van FlatFrog dat zorgt voor een ultrafijne schrijfervaring. Het touchscreen is schaalbaar met de BRIX-oplossingen van CTOUCH en wordt geleverd zonder besturingssysteem (NO-OS). Dit maakt de Canvas tot het summum van interactieve flatpanel displays (IFPD) voor het delen van schermen, whiteboarding en videoconferencing. De CTOUCH Canvas is beschikbaar vanaf de tweede week van oktober.

"Bij CTOUCH geloven we dat interactie leidt tot betrokkenheid en productiviteit van de werknemers. Vooral in deze onvoorstelbare tijden waarin velen van ons gedwongen zijn om vanuit huis te werken en de effecten merkbaar zijn. We hebben de beste tools nodig om teams op afstand bij elkaar te brengen. Met de Canvas is het eenvoudig om elke vergaderruimte te upgraden naar een moderne videoconferentieruimte. Het unieke CTOUCHABLE™-design van de Canvas is ontwikkeld in Eindhoven. Daar zijn we enorm trots op!", zegt CTOUCH CEO Remmelt van der Woude.

CTOUCHABLE™ design
Het CTOUCHABLE™-ontwerp van de Canvas nodigt gebruikers uit tot interactie met de inhoud op het scherm. Van de gekleurde robuuste rubberen rand en het zacht aanvoelende textielframe, tot de touch buttons en het intuïtieve menu. Dit alles zet aan tot interactie en brengt innovatie en teamwork tot leven! De rubberen rand is verkrijgbaar in drie kleuren: regal orange, electric blue en midnight grey. Het Canvas-frame en zijn innovaties zijn ‘patent pending’. Daarnaast komt de CTOUCH Canvas in aanmerking voor een iF Design Award.

Ultrafijne schrijfervaring
Op de CTOUCH Canvas schrijf, teken en annoteer je als nooit tevoren! De optical bonded InGlass™ touch-technologie van FlatFrog zorgt voor een zeer nauwkeurige pen-op-papier-achtige schrijfervaring. Gebruik de passieve pen of een vinger en schrijf of wis zo snel als je kunt. Samen ideeën bedenken? Schrijf probleemloos met maximaal 4 gebruikers tegelijk. De combinatie van FlatFrog's InGlass™ technologie met het unieke ontwerp van CTOUCH zorgt voor een echte interactieve ervaring.

Security-by-design
Het Canvas is ontworpen voor bedrijven en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Daarom wordt het geleverd zonder besturingssysteem (NO-OS). Er zijn geen software-updates nodig. Er worden geen gegevens opgeslagen op het display. En er kunnen geen apps worden geïnstalleerd die gegevens lekken of toegang kunnen verlenen. Om de beveiliging te verdubbelen is het mogelijk om de gegevens, de videopoorten en het instellingenmenu uit te schakelen of te vergrendelen.

Zakelijke connectiviteit & beheer
De USB-C poort stelt gebruikers in staat om de nieuwste apparaten aan te sluiten met behulp van slechts één kabel. Tijdens het aansluiten worden gegevens, geluid en aanraking overgedragen en wordt tegelijkertijd het apparaat opgeladen. Voor het beheer en de lokale bediening is de RS232-interface en het IP-management beschikbaar. Wil je de Canvas integreren in het bedrijfsnetwerk? Combineer het met een CTOUCH BRIX of Windows 10 OPS uitgerust met standaard MDM en beveiligingssuites.

Geweldig geluid met de ingebouwde JBL® speakers en microfoon array
Blaas je publiek omver met de ingebouwde JBL® 80 Watt luidsprekers. Ze leveren Live-stage (virtueel) Surround sound. Zelfs achterin de ruimte is het geluid indrukwekkend. Voor videoconferenties heb je geen extra microfoon nodig dankzij de ingebouwde far field microfoon array.

Gemakkelijk te upgraden met CTOUCH BRIX
De CTOUCH Canvas is een modulair touchscreen. Het kan worden geüpgraded met de BRIX oplossingen van CTOUCH. Wil je Microsoft Teams of Zoom Rooms in je vergaderruimte brengen? Upgrade de CTOUCH Canvas met een BRIX-module en je bent klaar om te gaan.

Duurzaam? Check!
We zijn op een missie om de CO2-voetafdruk van onze producten te minimaliseren. Daarom wordt de CTOUCH Canvas geleverd met een A/A+ energielabel en een materialenpaspoort. De CTOUCH Canvas voldoet ook aan de ISO 9001 & 14001-normen. En dat is nog niet alles. Met de ingebouwde Human Presence Detection functie schakelt de CTOUCH Canvas automatisch aan en uit als je de ruimte binnenkomt of verlaat. Dit bespaart geld en onze planeet!
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: CTOUCH Canvas AV flatscreen techniek materialenpaspoort Videobellen zoom Teams
Algemene voorwaarden | privacy statement