Project Playground laat deelnemers ervaren



Op de eerste dag van Project Playground verwelkomen de initiatiefnemers corporate eventplanners en intermediairs bij Sugar City Events. In vier verschillende ruimtes ervaren zij de emoties Durf, Fantaseren, Leren en Delen & Spelen. Deelnemers gaan met elkaar op zoek naar nieuwe oplossingen in de huidige event standaard, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld en men wordt geïnspireerd anders te denken.
 
Die lijn werd doorgezet met inhoudelijke bijdragen van Paul Hughes, Koen Colmbijn en Reuben Alexander. Zij namen, elk op hun eigen manier, event managers mee in het omdenken dat nodig is voor de organisatie van events in het Nieuwe Nu.
 
Decoratie, catering en entertainment zorgen voor een creatief decor én worden ingezet om de veiligheid te waarborgen. Met gespreide binnenkomst, een temperatuurcheck en de inzet van coronascheidsrechters worden de deelnemers nauwlettend in het oog gehouden. Daarnaast monitoren 3D camera’s de bezoekersstroom en onderlinge afstand.
 
Tijdens Playground worden deelnemers betrokken in de zoektocht naar oplossingen. In de netwerkomgeving wordt gedeeld en gespeeld. Best practises worden uitgewisseld en deelnemers ervaren zelf hoe zij de verschillende settings waarderen.
 
Het doel van de initiatiefnemers is om een positief signaal af te geven. Ook in de huidige standaard zijn er mogelijkheden om events te organiseren waarbij netwerken en kennisuitwisseling in een creatieve, leuke en veilige setting kunnen plaatsvinden.
 
Reacties van deelnemers zijn positief. De uitwisseling van ervaringen en het delen van uitdagingen waar we als branche tegenaan lopen, de combinatie van show, de inhoud van de sprekers en de wijze waarop veiligheid op een creatieve manier wordt geborgd zijn de best beoordeelde punten.  
 
Project Playground is een gezamenlijk initiatief vanuit SugarCity Events, Boozed, Hete Peper, Evite, Plugged en Bazelmans AV. Het is een ontdekkingstocht naar creatieve invullingen van de nieuwe event standaard waarbij veiligheid, styling én beleving hand in hand gaan. 100% creatief en 100% binnen de RIVM richtlijnen. Het evenement duurt nog tot en met 3 september en is volledig uitverkocht.
 
Fotografie: Floris Heuer 
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Project Playground Sugar City Events decoratie catering entertainment Boozed Hete Peper catering Bazelmans AV Evite Plugged
Algemene voorwaarden | privacy statement