CTOUCH introduceert twee innovatieve For Teams touchscreen-oplossingen voor vergaderruimtesCTOUCH introduceert twee nieuwe samenwerkingsoplossingen voor de zakelijke markt: CTOUCH For Teams Go en For Teams Talk. Beide oplossingen brengen interactiviteit en betrokkenheid in kantoorruimtes, vergaderruimtes en directiekamers. Ze zorgen voor een naadloze verbinding tussen Microsoft Teams omgevingen en interactieve touchscreens.

Wat is er zo bijzonder? Het enige wat je hoeft te doen is BNBY: Bring Nothing But Yourself. Via beveiligde authenticatie heb je veilig toegang tot jouw Microsoft Teams kanalen en documenten op het touchscreen in de vergaderruimte. Je hoeft dus geen eigen laptop mee te nemen. Na afloop van de vergadering worden alle gegevens gewist en heeft niemand achteraf nog toegang tot jouw persoonlijke Teams account. Bovendien worden vergaderingen die je via Microsoft Teams georganiseerd veel interactiever en leuker, wanneer je gebruik maakt van een CTOUCH touchscreen met een For Teams oplossing.

Twee oplossingen, één doel: van teamwork naar dreamwork CTOUCH For Teams Go en CTOUCH For Teams Talk passen naadloos in organisaties die ten volle willen profiteren van hun Microsoft Office 365 en Microsoft Teams omgeving in hun kantoorruimtes. Met CTOUCH For Teams Go blijf je in contact met collega's en werk je tegelijkertijd samen op een interactief whiteboard of in Office 365-documenten. Heb je ook videoconferencing functionaliteit nodig? Met CTOUCH For Teams Talk krijg je het allemaal. Mensen die thuis werken kunnen iedereen in de vergaderruimte zien, terwijl iedereen op kantoor de medewerkers op afstand kunnen zien op het grote scherm. De oplossingen van CTOUCH For Teams zijn efficiënt, veilig en zorgen voor veel betrokkenheid.

Onderdeel van CTOUCH' corporate 'BRIX' familie
Niet alle vergaderruimtes hebben dezelfde behoeften. De CTOUCH For Teams-oplossingen maken deel uit van de BRIX familie van samenwerkingsoplossingen. CTOUCH BRIX is een uniek, modulair concept dat gebruik maakt van een touchscreen als platform dat kan worden geupgrade wanneer de behoeften veranderen. Dit kan worden gedaan zonder het volledige touchscreen te vervangen. Je kunt eenvoudig upgraden naar een passende BRIX-oplossing en dan ben je weer klaar om te gaan. Het resultaat? Je bespaart tijd, geld en bovenal verminderen we de CO2-uitstoot door de levensduur van het touchscreen te verlengen.

Bovendien brengt elke BRIX-oplossing zijn eigen interactieve samenwerkingservaring met zich mee, afhankelijk van het doel van de vergaderruimte. In vergelijking met traditionele oplossingen brengen de CTOUCH BRIX oplossingen een uniforme gebruikersinterface over de hele line-up naar de tafel. Op die manier kunnen de behoeften en de functionaliteit van de vergaderruimtes verschillen, maar de manier waarop mensen de touchscreens gebruiken en ervaren is hetzelfde.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: CTOUCH Bring Nothing But Yourself samenwerkingsoplossingen Touchscreen Microsoft Teams
Algemene voorwaarden | privacy statement