Direct video biedt flexibele studio op elke gewenste locatie voor online en hybride eventsDirect video biedt bedrijven nu een totaalpakket in de organisatie van online events. Met volledige eventplanning, een flexibele studio op elke gewenste locatie, script, regie, technische ondersteuning, live streaming en opname voor gebruik achteraf. 

Met dit initiatief speelt Direct video in op de groeiende wens van bedrijven om live events te verschuiven naar online of om een hybride event te organiseren waarbij live en online gecombineerd worden.

Steeds meer bedrijven organiseren online events of gaan dat doen
Onderzoeksbureau Gartner voorspelde eind 2019 al dat in 2024 het aandeel van online in zakelijke events zou groeien van 40% naar 75% De impact van Covid-19 versnelt die trend. Zo blijkt uit de Crisismonitor die EventBranche.nl in mei 2020 publiceerde, dat 43% van de ondervraagde bedrijven een online event gaat organiseren of dat al gedaan heeft. Nog eens 23% is de mogelijkheid aan het verkennen.

Deze versnelling zorgt bij bedrijven, locaties en organisatoren van events voor veel vragen en hoofdbrekens. Zij zoeken (technische) kennis en de juiste ondersteuning om een succesvol event te organiseren dat alle deelnemers een perfecte totaalbeleving biedt. Met dit totaalpakket biedt Direct video hiervoor een zorgeloze oplossing.

Over Direct video
Direct video is een initiatief van evenementenbureau Novytijd en Turkenburg media. Zij merkten dat eventplanners veel praktische vragen hebben over online events. Dit was de reden om de handen ineen te slaan en hun expertise op het gebied van (online) events, evenementenregistratie, livestreaming en video te combineren.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Livestreaming Online events Hybride events
Algemene voorwaarden | privacy statement