F.R.I.S. vergaderen omringd door de natuur bij EigentijdserfDe meeting en events branche komt weer langzaam op gang en kijkt uit naar verdere versoepelingen. Natuur- en buitenlocaties lijken populair en lunchbuffetten maken plaats voor creatieve picknick alternatieven. Om een verantwoorde en hygiënische meeting omgeving te creëren hanteren ze bij EIGENTIJDSERF het concept F.R.I.S.

Iedere letter uit F.R.I.S. staat voor een belangrijke basis maatregel met fysieke afstand op de eerste plaats. Daarna volgen rechts aanhouden, infectie en besmetting beperken en samen tegen corona. Voor ieder moment van het verblijf kan de invulling van F.R.I.S. weer net iets meer of minder betekenen. Net wat voor de gast op dat moment het meest relevant is.

Iedere groep een eigen gebied
Bij EIGENTIJDSERF krijgen vergadergroepen zoveel mogelijk een eigen gebied met faciliteiten toegewezen. Zo kan iedereen zo min mogelijk met andere gasten in contact komen en met alleen het eigen gezelschap verblijven.Daarnaast is er bij de vergaderzaal in de bostuin zeeën van ruimte voor extra break-outs of vergaderingen in de buitenlucht. 
Ook lunch kan geserveerd worden in de ‘privé’ gebieden met inachtneming van de 1.5 meter afstand. Wie liever de natuur in gaat voor deze pauze kiest voor een picknicklunch. Diner kan in de vorm van een bourgondische BBQ of naar keuze toch binnen in het restaurant.

Gehele dag omringd door natuur
Wie echt even dat gevoel van onbereikbaarheid en afzondering wil ervaren kan bij EIGENTIJDSERF vergaderen in de Spotter. De façade van deze koepel kun je volledig openzetten waardoor de wind fris door de ruimte waait. Lunchpauze kan genomen worden op de vlonder met uitzicht over de vijver.
Afstand vs.aanwezigheid, elkaar ontmoeten blijft belangrijk
Hoewel de fysieke afstand belangrijk is blijft fysieke aanwezigheid bij meetings en events toch wenselijk. De behoefte van elkaar zien tijdens intensieve sessies, inspirerende brainstormsessies of leerzame trainingen blijft bestaan. Na weken van isolement is juist ook teambuilding weer belangrijk. Boogschieten, bootcamp of pilates. Het kan allemaal verantwoord op 1.5 meter in de buitenlucht. 

Meer informatie is te vinden op www.eigentijdserf.nl/fris . Hulp nodig bij het samenstellen van een passend programma? Het vriendelijke team van EIGENTIJDSERF helpt je graag.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: 1,5 meter Corona-crisis buitenlocatie natuur buitenlucht
Eigentijdserf | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Spreeuwelsedijk 9
5091KS
Westelbeers
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement