CTOUCH introduceert nieuw touchscreen voor educatieve en zakelijke markt



CTOUCH introduceert vol trots een nieuw touchscreen voor de educatieve en zakelijke markt: de CTOUCH Riva. De Riva is een ware 'kameleon', want het touchscreen is ontworpen als platform voor verschillende toepassingen. Met de integratie van een besturingssysteem gebaseerd op Android 8 kan dit scherm als standalone touchscreen opereren. Echter voorziet de Riva ook in mogelijkheden om CTOUCH ‘BRIX’ modules te integreren, gebaseerd op Windows of Linux besturingssystemen. Deze modules maken het scherm daarmee ook zeer geschikt voor geavanceerde zakelijke oplossingen. De CTOUCH Riva is een super gebruikersvriendelijk touchscreen, waarmee elke gebruiker eenvoudig zijn scherm kan delen, notities kan maken op het interactieve whiteboard en werkelijk iedereen in de ruimte kan inspireren. De CTOUCH Riva is beschikbaar vanaf de eerste week van mei 2020.

Voorzien van de nieuwste specs De CTOUCH Riva beschikt over een arsenaal aan hoogwaardige hardwarefuncties. Er is veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van een zeer accuraat touch display. Met de door CTOUCH zelf ontwikkelde TrueBeam Touch-technologie – bestaande uit 1,5ms responstijd, ~1mm aanraak nauwkeurigheid en 32 aanraakpunten – voelt het schrijven op het touchscreen aan als pen op papier. Het display is voorzien van Triple S glas. Dat is dikker en harder dan conventionele glaspanelen. Dit zorgt voor een optimale touch ervaring bij de gebruiker. De twee geïntegreerde stereo JBL® 3-wegs luidsprekers (tweeter, mid-range en woofer) zorgen voor een live-stage virtual surround sound.

Eenvoudig is gebruik
Met één druk op de knop heb je supersnel toegang tot alle opties van het scherm. Je kunt gewoon je eigen software (Android, Linux of Windows) gebruiken, zoals je gewend bent. En maak je geen zorgen over je ogen! De eye protection mode verlaagt automatisch het helderheidsniveau van het scherm tijdens het whiteboarden om je ogen te beschermen. Ben je klaar met whiteboarden? Dan springt het helderheidsniveau springt automatisch weer terug naar de standaardinstelling.

Deel content draadloos met elk apparaat
Laat je klas of collega’s hun eigen scherm meenemen. Moedig ze aan om hun werk op het grote scherm te zetten met behulp van EShare. Of je nu een tablet, smartphone, Windows apparaat of MacBook gebruikt, het maakt niet uit! Als jij zorgt voor een stabiele internetverbinding, dan doet de Riva de rest.

Bestuur het scherm vanuit een centraal punt
De CTOUCH Riva wordt geleverd met Radix Viso Mobile Device Management (5-jarige licentie). Hiermee kun je alle schermen vanuit een centraal punt bedienen. Je hoeft niet langer scherm-voor-scherm instellingen bij te werken en apps te installeren of te verwijderen. Blijf gewoon in je stoel zitten en bedien ze vanuit daar. Gebouwd voor CTOUCH BRIX De manier waarop mensen samen werken en leren verandert snel. Dit drijft ons tot het ontwikkelen van flexibele oplossingen die passen in de meest uiteenlopende gebruikersscenario's. De CTOUCH Riva is gebaseerd op een modulair platform. Wij noemen het BRIX. Het touchscreen kan in de loop van de tijd - afhankelijk van de behoeften van de gebruikers - worden uitgebreid met CTOUCH BRIX-modules. 

Energiezuinig en veilig?
Check! Last but not least, we zetten onze missie voort om de CO2-voetafdruk van onze producten te minimaliseren. Zoals al onze touchscreens wordt de CTOUCH Riva geleverd met een A/A+ energielabel en een materialenpaspoort. Daarnaast voldoet het ook aan de ISO 9001 & 14001-normen. Met de infrarood human presence detection module schakelt de CTOUCH Riva automatisch aan en uit als je de ruimte binnenkomt of verlaat. Bespaar geld en onze planeet! Om je Riva-display te beveiligen kun je het scherm opstarten of ontgrendelen met je persoonlijke NFC-reader kaart of vingerafdruk. Of gebruik ze gewoon allebei voor maximale veiligheid. Lees meer over de gloednieuwe CTOUCH Riva op onze website.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Touchscreen Online events Online Vergaderen
Algemene voorwaarden | privacy statement