Wees eens minder bescheiden! Je bent een winnaar!



Ga eens terug naar de tijd dat je je zwemdiploma A haalde. Hoe voelde dat? Bij mij voelde het echt als een overwinning. Geen angst meer voor dat enge diepe bad. Trots stap je met je diploma naar je familie. Je bent een winnaar!

Trots zijn op een overwinning zit niet in onze aard maar hoe leuk is het dat anderen je die overwinning ook heel erg gunnen. Zo sprak ik tijdens EventSummit met Ingrid Rip die recent drie awards heeft mogen ontvangen voor het EMEC19-concept, gebaseerd op het Event Canvas. Daarnaast is ze actief om Delft zakelijk verder op de destinatie marketing kaart te zetten. In prachtig Delfs blauw pak inclusief mondkap loopt ze trots over de beursvloer. Ze is een winnaar en laat dit ook zien en ik gun het haar van harte!

Op dezelfde beursvloer zie ik verder geen bewijs wie er ook het beste ergens in is. Ze zijn goed maar wie zijn de beste? Je wil zakendoen met winnaars want winnaars geven niet op. Ze geven je het vertrouwen dat het goed gaat komen. Ze hebben een goed humeur. Ze geven je het gevoel dat je ook gaat winnen. De tijd die ze ergens aan besteden is volledig gericht op het doel om weer te winnen.

Kortom, heb je iets gewonnen? Laat het zien!

Zet het in de handtekening van je e-mail, plaats het op je offerte, op de homepage van je website, op je sociale mediakanalen, op je visitekaartje, je LinkedIn profiel, tv-schermen, stickers op de vloer en nog veel meer. Het kan niet gek genoeg! Het past zelfs op een Delfts blauw tegeltje!

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Marco Kole

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement