Sneak preview Midden Nederland Hallen 2.0: Rijdende tribunes?Eén van de grootste locatieupgrades in de eventbranche nadert zijn ontknoping. Met een theaterhal inclusief rijdende tribunes en mobiele LED-walls zet de Midden Nederland Hallen een nieuwe standaard, die wel eens een gamechanger kan zijn als het gaat om beleving…

In de aanloop naar de opening in september nemen we alvast een kijkje achter de schermen in dit nieuwe complex. En we moeten zeggen: die entree is nu al spectaculair, zoals je ook kunt zien in deze video die Midden Nederland Hallen heeft vrijgegeven.


Events in de hoogste kas van Nederland
Aan de zijkant van de Midden Nederland Hallen staat de glazen kas die eerder schitterde op de Floriade. Met een top van 14 meter is het de allerhoogste kas van Nederland. Ruim, transparant, groen; dat is het gevoel dat je krijgt als je naar binnen loopt. En wat een daglicht! Doordat de kas uit twee delen bestaat, creëer je hier ook moeiteloos meer intieme events vanaf zo’n 100 bezoekers.

Nieuwe theaterhal met rijdende tribunes
Via de kas lopen we door naar de nieuwe theaterhal, die 85 meter lang, 75 meter breed en 21 meter hoog is en een volledig vrije overspanning heeft. Mindblowing als je binnenstaat, wat een wereld aan kansen voor congressen, productlanceringen en andere zakelijke
events! Zeker omdat de Midden Nederland Hallen straks als enige venue in Nederland beschikken over verrijdbare tribunes.

Immersive beleving tijdens events
Die tribunes bieden plek aan tot wel 1.600 gasten en kunnen in elke gewenste setting neergezet worden voor jouw (auto) presentatie. En het is zelfs mogelijk om tribunes tijdens het event te laten bewegen, waarmee je een immersive beleving creëert die je nu alleen nog kent van musicals en tv-shows.

Next Qube wordt evenementenhal
We eindigen onze tour in het bestaande deel van de Midden Nederland Hallen. Hier vind je bijvoorbeeld een evenementenhal annex congreszaal die helemaal is afgestemd op groepen van zo’n 500 tot 750 personen. In de evenementenhal beschik je straks als eventorganisator over een extra vide, met vier grote subruimtes voor break-outs. Hierdoor kun je tijdens een beurs of congres bezoekers op één plek in het complex houden. 

Eén complex, verschillende werelden
Met een vloeroppervlak van 25.000 m2 en meer dan 20 zalen behoort de Midden Nederland Hallen na de upgrade tot de allergrootste eventlocaties van Nederland. Combineer je al die ruimtes? Dan ontvang je moeiteloos tot 10.000 bezoekers. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Je organiseert net zo makkelijk een compact evenement in een deel van het complex.

Plug & play en energieneutraal
Bijzonder aan de Midden Nederland Hallen is dat het complex helemaal plug & play is. Techniek, aankleding, meubilair; het is er allemaal al. Dat scheelt veel transport en dus CO2-uitstoot. Over duurzaamheid gesproken? Met 1600 zonnepanelen op het dak en wko-installaties die voor warmte of juist verkoeling zorgen is het vernieuwde evenementencomplex één van de duurzame koplopers in Nederland. Met de Midden Nederland Hallen 2.0 steekt Next Venue opnieuw haar nek uit, op zoek naar grensverleggende eventervaringen. Wij kunnen niet wachten tot de opening.

Ben je nu al nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar info@middennederlandhallen.nl of kijk op www.middennederlandhallen.nl.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Midden Nederland Hallen verrijdbare tribunes Next Qube Duurzaam Eventlocatie Barneveld Midden Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement