MICE Operations: 23 meetinglocaties exploiteren en toch altijd overzicht willen? Meetables heeft het! 

Heb je een vergaderlocatie waar meerdere events tegelijk plaatsvinden, dan kan het soms een heel gepuzzel zijn om alles goed te laten verlopen. Stel je eens voor dat je een twintigtal vergaderlocaties exploiteert: hoe houd je dan goed overzicht? Met 23 high-end locaties rondom de randstad, zochten ze bij Meetables naar een oplossing voor deze uitdaging. Met succes: ze vonden de ideale software die hen de helikopterview bood die ze nodig hadden.

 

Al meer dan tien jaar exploiteert Meetables buitengewone vergaderlocaties. Dat zijn geen concurrenten, maar samenwerkingspartners die elkaar versterken. Daarom is het belangrijk dat het softwarepakket waarmee Meetables werkt voor alle locaties prettig is. Mickey Dekker, managing partner: "We gingen op zoek naar een tool die aan al onze eisen voldeed. Een belangrijke wens: één systeem waarmee we over-zicht kunnen houden over alle locaties. En toen ontdekten we MICE Operations."

MICE biedt planning- en sales software voor evenementenlocaties en horeca. Daarmee kun je je administratieve processen automatiseren, zodat je meer tijd overhoudt voor je gasten. Mede-eigenaresse van Meetables Jacintha Ruppert: "Een van de voornaamste redenen voor onze keuze voor MICE was de zogenoemde cockpit-structuur die zij bieden. Wij hebben als hoofdgebruiker een goed overzicht van alle evenementen en activiteiten van alle vestigingen, terwijl iedere vestiging een eigen account heeft waarmee specifieke mogelijkheden en eigenschappen van die locatie gepresenteerd kunnen worden. En dat is echt een mooie toevoeging."

Blije ondernemers en blije klanten

Mickey legt uit: "We vinden het belangrijk dat de opdrachtgever ontzorgd wordt in het organiseren van een bijeenkomst. Van aanvraag tot factuur is alles geautomatiseerd, waardoor niet alleen voor ons, maar ook voor de klant veel tijd bespaard wordt. Het levert ons zoveel op; niet alleen in extra sales en professionalisering, maar ook letterlijk in tijd en dus in geld. Een goede keuze dus."

Meer gebruikerservaringen en praktische informatie vind je op www.miceoperations.com.

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: MICE Operations Meetables Jacintha Ruppert
Algemene voorwaarden | privacy statement