Fokker Terminal Den Haag: Volledige ontzorging bij congressen 

Door middel van turn key congrespakketten maakt de Fokker Terminal het mogelijk een congres te organiseren in een niet alledaagse, industriële en inspirerende omgeving, maar dan met het gemak van een kant-en-klaar ingerichte congreslocatie met 18 breakout rooms. Deze breakout rooms, die alle direct aan de hangar liggen, zijn ideaal voor bijvoorbeeld workshops of een parallel programma en variëren in capaciteit van 40 tot 250 personen.


De hangar is het middelpunt van het gebouw en biedt plaats aan een plenaire opstelling van 200 tot 1.000 personen, gecombineerd met bijvoorbeeld een cateringplein of beursvloer. Door een innovatief systeem van verplaats-bare gordijnen en technische faciliteiten wordt elke setting snel en makkelijk op maat gemaakt.

Iedere setting is mogelijk

Wat de Fokker Terminal werkelijk uniek maakt, is dat zo'n beetje iedere setting mogelijk is. Een festivalsfeer of netwerkplein met stands in het eerste gedeelte van de hangar en een theater-, centercourt- of lagerhuisopstelling in het tweede gedeelte; alles is mogelijk. Ook op het gebied van de audiovisuele mogelijkheden en branding en signing wordt er tot in detail met je meegedacht.

Gedurende het volledige traject, vanaf je eerste telefoontje tot en met de uitvoering op de eventdag zelf, heb je contact met één aanspreekpunt. Een ervaren eventmanager die de passie voor een goed georganiseerd evenement met jou deelt. Dus geen accountmanager maar een mede-organisator die actief met je meedenkt en op de vloer persoonlijk toeziet op een constante kwaliteit.Monumentaal pand

De Fokker Terminal is een monumentaal, inspirerend industrieel gebouw. Vroeger was het gebouw in gebruik als school voor Luchtvaarttechniek en stonden hier de vliegtuigen opgesteld waar studenten aan sleutelden. Aan de achterzijde van de hangar zijn over de gehele breedte de imposante hangardeuren gesitueerd. De locatie is door de ligging nabij de snelwegen A4 en A12 zeer goed bereikbaar en beschikt over 400 parkeerplaatsen.

CO2-neutraal

Sinds geruime tijd zet de Fokker Terminal hoog in op duurzaamheid. De congreslocatie is inmiddels 5 jaar een CO2-neutrale locatie. Door onder andere 600 zonnepanelen, watercompensatie en CO2-compensatie via stichting GreenBookings. Door middel van financiële steun worden er in samenwerking met Life Terra een groot aantal bomen per jaar geplant. We leveren daarmee een concrete bijdrage aan een beter klimaat, meer biodiversiteit, CO2-reductie en gezonde leefomstandigheden.

De locatie is uitermate geschikt voor de organisatie van zakelijke bijeenkomsten, (inter)nationale congressen en B2B-beurzen.

www.FokkerTerminal.nl


 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Fokker Terminal Den Haag Locatie Eventlocatie Congreslocatie Industriele locatie
Algemene voorwaarden | privacy statement