Hilton Rotterdam en The Hague: Alles voor het perfecte event

Perfect bereikbaar, dichtbij het openbaar vervoer, uitstekende faciliteiten en illustere gasten die je voorgingen: Hilton Rotterdam en Hilton The Hague hebben alles in huis voor een perfect geregeld event.


Rotterdam

Hilton Rotterdam is uitstekend bereikbaar dankzij de ligging op de hoek van de Coolsingel en Weena en een eigen parkeergarage in het hotel. Deze locatie werd zestig jaar geleden strategisch uitgeko-zen toen Conrad Hilton, de Amerikaanse stichter van de Hilton-hotelketen, het hotel hoogstpersoonlijk kwam openen. In 2010 is de Rotterdamse locatie volledig gerenoveerd. Het hotel beschikt over zeven zalen die zich op de eerste verdieping bevinden en allemaal floor to ceiling ramen hebben. De zalen zijn middels een grote upper lobby met elkaar verbonden. Deze lobby is de perfecte plek voor ontvangst, registratie, een netwerklunch of een afsluitende borrel. Verder vind je op deze verdieping twee plenaire zalen, twee boardrooms en drie break-out zalen. Volgens het hotelteam is de Coolsingel suite de eyecatcher van het hotel. Deze ruime zaal met een oppervlakte van 155 m2 heeft een 180-graden uitzicht op de Coolsingel, van de Hofpleinfontein tot aan het stadhuis. Ook Le Jardin is het vermelden waard, waar het oude karakter van het hotel nog goed te zien is. De prachtige originele glas-in-loodwand hoort bij de monumentale status van het pand.

Grootste suite van de stad

Onder de 254 kamers bevindt zich onder andere een presidentiële suite. In de grootste suite van de stad hebben in de afgelopen zestig jaar heel wat beroemde gasten geslapen, waaronder de koninklijke familie en grote artiesten zoals Michael Jackson. De executive kamers liggen op de bovenste verdiepingen en bieden toegang tot de executive lounge, waar gasten kunnen ont-bijten, ontspannen, werken én borrelen.

Social events

Wie een bijeenkomst met een wat feestelijker karakter wil organiseren, kan terecht in het gezellige restaurant JAQ op de begane grond, waar een aparte ruimte voor evenementen zoals een private diner is ingericht. De wanden van het sfeervolle restaurant zijn gedecoreerd met street art. Bij JAQ staat het 'all day dining concept' centraal; samen geniet je van gerechten bereid met lokale producten en ingrediënten. Dat JAQ met dit concept succesvol is, blijkt uit het feit dat ook de inwoners van Rotterdam graag naar dit restaurant komen. In de bar kun je genieten van heerlijke cocktails, lokale bieren en lekkere hapjes.

Den Haag

Hilton The Hague ligt midden in het bruisende centrum van de stad van vrede en recht, vlakbij Paleis Noordeinde, het winkelgebied, het Mauritshuis en met het beroemde Panorama Mesdag als buren. Dankzij de ligging nabij de ambassades en het Vredespaleis heeft het hotel veel ervaring met zogenoemde high profile groepen waarbij extra beveiliging en discretie soms vereist is.

BlueBlood

Het hotel beschikt over vier boardrooms en vijf flexibele zalen die alle op de eerste verdieping liggen en volop daglicht hebben. In zowel Den Haag als Rotterdam zorgt de Dedicated Meetings Host op de dag van je bijeenkomst dat de planning van a tot z klopt. Op de begane grond bevindt zich zelfs een heuse ballroom die ideaal is voor grotere evenementen voor ongeveer 300 personen. De capaciteit van deze zaal wordt uitgebreid naar ruim 750 personen wanneer de deuren naar BlueBlood worden geopend. De populaire restaurant & bar is een geliefde plek voor onder andere eindejaarsevents, maar ook cocktail- en sushiworkshops. Bij BlueBlood staat de Nikkei-keuken centraal; een unieke combinatie van de soepele, pure smaken van Japan en het speelse, pittige karakter van de Peruviaanse keuken. Chef-kok Louis uit Peru is gespecialiseerd in deze keuken en leerde de fijne kneepjes van zijn oma. Daarbij gebruikt hij uitsluitend lokale ingrediënten. Ook in de cocktails vind je het speelse karakter van de Nikkei-keuken terug.Executive lounge

Wie wil overnachten, kan kiezen uit 195 kamers, onderverdeeld in guest rooms, deluxe rooms en executive kamers en suites. De laatste twee kamertypen bieden toegang tot de executive lounge op de vijfde verdieping met terras en uitzicht op het Vredespaleis. Ook de gasten in Den Haag kunnen in de lounge ontbijten, ontspannen, werken en borrelen.


Wanneer kom jij deze hotels met een bezoek vereren? Kijk voor meer informatie op:

rotterdam.hilton.com
rotterdam_events@hilton.com

thehague.hilton.com
events.thehague@hilton.com


Moment Makers voor speciale momenten

Van een bijeenkomst een echte beleving maken die indruk maakt op jouw deelnemers? Bij Hilton Rotterdam en Hilton The Hague staat het team voor je klaar. Met het speciale programma Moment Makers kunnen zij van een bijeenkomst een echte belevenis maken, of het nu om een intiem diner, een cocktailworkshop, of een bedrijfsfeest inclusief aankleding en entertainment gaat. Of wat dacht je van een rondvaart in een RIB-boot over de Maas, een stadswandeling langs de mooiste Rotterdamse architectuur of een altijd ener-verende fietstocht met de bekende stadsgids Remco Dörr door het centrum van Den Haag? Voor de sociale programma's werken beide hotels met lokale partners.
 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Sofie Fest

Tags:
Hilton Den Haag | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Zeestraat 35
2518 AD
Den haag
nederland

Algemene voorwaarden | privacy statement