Postillion Convention Centre WTC Rotterdam



Waar kunnen congressen, evenementen, beurzen, vergaderingen en trainingen beter georganiseerd worden dan in het zakelijk hart van Rotterdam?

Beurs-WTC Congress & Event Center is een karakteristieke en veelzijdige locatie in het centrum van Rotterdam. De historie, architectuur, indeling en infrastructuur van het gebouw zijn uniek. Beurs-WTC is dé accommodatie voor beurzen, nationale- en internationale congressen, zakelijke en/of feestelijke evenementen, vergaderingen en cursussen. Beurs-WTC beschikt over een congres/beursvloer van 3.500m² en biedt unieke exposure mogelijkheden.  

Of het nu gaat om een goede congreslunch, een walking diner of een uitgebreid diner, laat u verrassen door een perfecte combinatie van dranken en spijzen, samengesteld door de chef-kok met uw wensen en doelgroep als belangrijkste uitgangspunten. Tevens beschikt Beurs-WTC over een logistieke afdeling en biedt de AV-crew alle creatieve- en technische ondersteuning die nodig is voor een succesvol verloop van uw congres of evenement. 

Bijzonderheden: 37 unieke ruimten, geschikt voor 5 tot 1.000 personen en gecombineerd tot een veelvoud daarvan, Green Key locatie (niveau goud), erkend met 5 hamers volgens de Nationale Congres- en Vergaderclassificatie, dedicated project management, eigen catering, eigen AV & ICT en een ambiance waarin design en allure centraal staan. 

Beurs-WTC Congress & Event Center, The setting for Success!

 

Postillion Convention Centre WTC Rotterdam



Beursplein 37
3001 DB
Rotterdam
Nederland
T: 0104054463

Content van dit bedrijf

Unieke toepassing AI bij Postillion Hotels
Hans Wibbens treedt toe tot directie Postillion Hotels
Algemene voorwaarden | privacy statement