Tobacco Theater



TOBACCO Theater, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af. Een innovatieve en trotse locatie die altijd meerwaarde biedt en creëert bij onder andere congressen, productpresentaties en culturele events. En de keuken, die is op Michelin niveau!

De indrukwekkende 8,5 meter hoge theaterzaal van 200 m² is opgetrokken uit staal en robuust wit pleisterwerk. Vroeger was dit een tabakshandel en mocht er geen direct zonlicht op de tabaksbladeren vallen. Door de historische sheddaken valt hierdoor het daglicht fraai de theaterzaal binnen.
 

Congres / Seminar: internationale allure, creatieve uitstraling, professionele techniek, theaterbelichting, indrukwekkende theaterzaal, break-out rooms en the best kitchen in town. Tot een maximum van 350 personen in theaterzaal. Capaciteit van de gehele locatie incl. break-outs: 500 gasten.

Vergadering / Meeting: uitwisseling van ideeën in verschillende settings zoals in de Bibliotheek, Foyer, Bankgeheim, Wijnkelder, Studio of de grote Theaterzaal. Intimiteit en exclusiviteit zijn gewaarborgd voor de vrije geest.

Productpresentatie: industriële uitstraling, creatieve exclusiviteit, de stad Amsterdam en een indrukwekkende Theaterzaal zijn de ingrediënten die we als TOBACCO al kunnen meegeven om jouw specifieke product te presenteren en te laten stralen.

Bedrijfsfeest/Personeelsfeest: we mogen van ons zelf best wel eens schrijven dat we 'the best place in town' zijn voor een bedrijfsfeest tot 500 gasten. Met de expertise op het gebied van licht, geluid, entertainment, show en de verschillende zalen creëren we de sfeer die we kunnen laten passen bij ieder type bedrijfsfeest. 

Diner: met Michelin ster Dennis Huwaë in onze keuken kunnen we echt alle kanten op met onze diners. Sit-down diner, walking dinner, foodstations of misschien wel in de vorm van een workshop before diner? We maken er een groot feest van waarbij de gasten na afloop kunnen zeggen… we hebben met elkaar van een groots sterrendiner mogen genieten.

Exclusieve Theaterdiners: deze avond staat in teken van een fantastisch sterren diner aan ronde tafels in combinatie met hooggeëerd entertainment. 

Eerste evenementenlocatie met een Michelin Chef in haar keuken
Chef Dennis Huwaë van TOBACCO te Amsterdam heeft sinds maart 2021 de eervolle vermelding van Michelin achter zijn naam mogen ontvangen. De mede-eigenaar van Restaurant Daalder en verantwoordelijk voor de catering van TOBACCO is dit een enorme opsteker voor niet alleen TOBACCO, maar vooral voor onze gasten. Die mogen genieten van een sterren diner voor schappelijke prijzen!

Voor meer informatie, bekijk onze website.

DREAM TINY, THINK BIG. NOW! 

Vervoer
TOBACCO is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 98 passen stoppen de tram en metro op het Rokin. Daarnaast is het CS binnen enkele minuten te voet bereikbaar. 


Meer weten of direct een locatiebezoek plannen?
U kunt ons telefonisch bereiken of een mail sturen. 

TIP: Neem een kijkje in het TOBACCO Magazine.

Wie gingen u voor: Calvin Klein, Esquire, Super Yacht, Stryker, PWC, Young Capital, Yves Saint Laurent, Heineken Internationaal, Booking.com, Jacobs Douwe Egberts, Keune, Gemeente Amsterdam, Philips en Disney.

 

Industriële locatie
De voormalige tabaksveiling is omgetoverd tot een moderne, industriële theater- en eventlocatie, met veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. Tobacco Theater beschikt over een robuuste theaterzaal met daar omheen ook nog eens negen totaal verschillende ruimtes. Deze ruimtes kunnen zowel gezamenlijk als apart geboekt worden. In de kelder is een professioneel ingerichte keuken, waar onder leiding van ‘patron de cuisine’ Dennis Huwaë fantastische gerechten worden gekookt!
 

Commercie ontmoet Cultuur: C2C
De culturele sfeer van TOBACCO Theater inspireert vele commerciële bezoekers en ontvangt daarvoor hoge waarderingscijfers van haar nationale en internationale gasten. De combinatie van een fantastische keuken op Michelin niveau en personeel dat met een glimlach de bezoekers tegemoet treedt, is uniek in Amsterdam. Commercie en Cultuur ontmoeten en versterken elkaar, op een succesvolle en creatieve wijze, in het TOBACCO Theater.


Hartje Amsterdam
Het Tobacco Theater is gevestigd in de smalle Nes (culturele hoofdstraat van Amsterdam). Supersfeervol, maar parkeren is een uitdaging, gelukkig bevinden zich meerdere parkeergarages binnen loopafstand van het theater. Daarentegen is het bereik met openbaar vervoer uitstekend, op nog geen 98 voetstappen van het theater vind je metrostation én tramhalte het Rokin. Je kunt zelfs je gasten per boot laten arriveren! 


Referenties
Ben&Jerry’s, Netflix, Facebook, Calvin Klein, PWC, Young Capital, Yves Saint Laurent, Heineken Internationaal, Google, Jacobs Douwe Egberts, Booking.com, Gemeente Amsterdam, Philips en Disney. Om er maar een paar te noemen.


Events op maat
Zo ver als uw fantasie gaat, zo flexibel zijn wij!

TOBACCO Theater 360 graden

TOBACCO Theater  locatieboek

TOBACCO: Livestream Studios Amsterdam

Tobacco Theater



Nes 75 - 87
1012 KD
Amsterdam
nederland
T: 020 - 330 06 70

Content van dit bedrijf

The Mayer Manor: Verbluffende tijdreis
Algemene voorwaarden | privacy statement