Art Centre DelftArt Centre Delft is een unieke vergaderlocatie op een unieke plek. Temidden van groene weilanden en ruisende boomtoppen ligt deze Inspiratie-Locatie pur sang. Ontdek de bijzondere vergaderruimtes en kies welke ruimte het beste past bij jullie meeting.

Vergader je tussen kunst in de Galerie? Of kies je voor de Room with a View, de sfeervolle Yurt of het vrijstaande Tuinpaviljoen?

Wat je ook kiest, bij alle ruimtes krijg je het fantastische uitzicht er gratis bij. Natuur, rust, ruimte en dat midden in de Randstad. Art Centre Delft is het culturele en natuurlijke hart van Delft. Kunst, duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en natuurbeleving worden op een unieke wijze gecombineerd.

Vergaderen
Bij Art Centre Delft is bijna alles mogelijk voor groepen van 6 tot 200 personen. Faciliteiten zoals beamers, flip-overs, microfoons, stoelen etc. zijn standaard aanwezig in de ruimtes. 
Je huurt de locatie incl. catering en gaat een volledig verzorgde dag tegemoet. En geloof ons: een bijeenkomst in Art Centre Delft levert heel wat meer op dan een sessie op kantoor. Voor vergaderarrangementen kunt u kijken op onze website.

Duurzaamheid
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een prioriteit bij Art Centre Delft. Via de stichting Land Art Delft en in samenwerking met onder andere KNNV, de TU Delft en de eigen corporatie Schieoevers worden tal van projecten geïnitieerd met als doel het verduurzamen van de directe omgeving. Bij Art Centre Delft worden kunst, duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en natuurbeleving op een unieke wijze gecombineerd. U bent van harte welkom zelf een kijkje te komen nemen en door de schitterende omgeving te wandelen.

Borrel of diner
Het is ook mogelijk om de dag gezellig met je collega's af te sluiten! Een uitgebreide borrel, een mediterraan dinerbuffet of toch maar met stoere BBQ. Wij bieden in alle seizoenen een passend decor.

Contact
Vul het informatieformulier in en wij maken een offerte voor u op maat. Of u kunt telefonisch contact met ons opnemen: 015-2850114.

 

 

Art Centre DelftRotterdamseweg 205
2629 HD
Delft
Nederland
T: 0152850114
Algemene voorwaarden | privacy statement